Preview Mode Links will not work in preview mode

Retailpodden

Sep 16, 2021

Visual Art har knäckt koden - koden för hur man tar kunden från en digital plats in till den fysiska.... Så hur gör man då? 

För att ge oss svaret har vi bjudit in marknadsföringsdrottningen Monika Lindquist, Marketing & Communications Director på Visual Art.

I veckans avsnitt ger hon dig en checklista för:...


Sep 9, 2021

Har du bestämt dig för att komma igång med din e-handel men vet inte hur och var du ska börja? Eller behöver du kanske tips för att göra en redan befintlig e-handel ännu mer effektiv och framgångsrik, då är det här avsnittet för dig! 

Fredrik Burman, Managing Consultant på Columbia Road har varit med...


Sep 2, 2021

En nästintill exponentiell utveckling på kort tid med en och samma produkt. Vi pratar om Beauty Generations omtalade ögonfransserum - XLASH. Under flera år låg deras omsättning stabilt men plötsligt under 2019 hände något och omsättningen tog rekordfart. Hur lyckades förvandla ett resultat från bra till...


Aug 26, 2021

Världen behöver inte ännu ett klädvarumärke och absolut inte mer kläder. Vi konsumerar alltmer kläder och slänger de ofta långt innan de blivit utslitna. 

I veckans avsnitt har vi bjudit in Jakob Dworsky och August Bard Bringéus, grundarna till en uppstickare i modebranschen - Asket - vars syfte är att...


Aug 12, 2021

  • Vilka är nycklarna för att skapa en riktigt bra kundupplevelse i framtiden? 
  • Vad kommer hända med den fysiska butiken? 
  • Är det tekniken som kommer vara räddningen för den fysiska butiken? 

I veckans avsnitt har vi bjudit in ett känt ansikte från förr, Arne (på Posten) Andersson. En man som kan mer om...