Preview Mode Links will not work in preview mode

Retail & Fastighetspodden


Jan 13, 2023

EXKLUSIVT! Vi är otroligt stolta att vi här i sändningen har fått möjligheten att avslöja att ReRobe kommer att etablera fler butiker och Gate46 har fått både äran och uppdraget att guidea de genom processen från idé till färdig lokal. Så nu till alla er fastighetsägare som lyssnar; vill ni presentera en lokal i Vasastan eller på Östermalm med en butiksyta på minst 150 kvm, ett aktivt område med god fottrafik och bra skyltläge, ta kontakt med oss på Gate46. 

I och med att handeln blir alltmer digitaliserad och kunden efterfrågar en hållbar och cirkulär konsumtion ställs allt högre krav på varumärken. Kunden vill ha en utvald upplevelse, bra service och samtidigt vara en del av ett community och visionen runt varumärket. Framtidens retail bygger på en symbios mellan teknik, fysiska butiker och hållbarhet. Second hand, Pre-loved eller Re-loved spelar en allt viktigare roll.  

Synen på marknaden för secondhand har förändrats dramatiskt och produkter som såldes för en spottstyver förr är värda rätt mycket idag. Nutidens och morgondagens konsumenter kan fortsätta konsumera och leva ut sina trender precis som generationer innan men med gott samvete och en sundare ekonomi och den tekniska utveckling är en del av förklaringen till den snabba utvecklingen.  

Idag ska vi få träffa ett företag som är “The future of vintage” eller som de kallar sig framtidens retail. ReRobe är retail- och techbolaget som har tagit de bästa delarna från digitala peer-to-peer marknadsplatser, secondhandbutiker och auktionshus och designat en helt ny retail-upplevelse för pre-loved fashion. En techplattform för second hand.  

För att guida oss vidare i detta har vi bjudit in Elon-Musk motsvarighet inom second hand, Vendela Ragnarsson CEO och Co-founder på ReRobe.