Preview Mode Links will not work in preview mode

Retail & Fastighetspodden


Sep 8, 2022

Vad händer när världen blir alltmer osäker - PÅ RIKTIGT! – För det är först när saker händer på riktigt och du står vid stupets rand och tittar ner som de flesta inser allvaret. De senaste åren har vi stått öga mot öga med vår dödlighet.  De unga har blivit alltmer medvetna om att de kan dö innan de är gamla, bucket-listorna letar sig allt längre ner i åldrarna och vi är betydligt mer porösa inför vår överlevnad.
Om vi då plockar in det i cyber- och affärsvärlden så har vi även där fått känna på vår egen skörhet då cyberbrottsligheten fullkomligt exploderat. Frågan
är inte längre OM du blir hackad, utan NÄR och det kan bli en riktigt dyr historia! I Sverige drabbas verksamheter i snitt av 713 attacker per vecka, vilket är en ökning med 131 procent jämfört med 2020; pandemin har tagit cyberbrottsligheten och nätfisket till nya höjder 

Vad beror denna utveckling på och vad kan du som företagare göra för att inte drabbas i detta pågående cyberkrig mot hackarna?  

För att räta ut våra frågetecken kring detta eskalerande problem, har vi bjudit in James Bonds motsvarighet till M,  IT- och säkerhetsexperten Johan Nordin, på Extenda Retail.